Levertijd & verzendkosten


Wij doen ons uiterste best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 12:00 uur worden gedaan, proberen wij binnen 3 werkdagen te verzenden. Niet altijd lukt het ons om dit na te komen, onze producten zijn aan behandeling onderhevig waarbij producten moeten drogen en uitharden en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Wij verzenden uw bestelling meestal binnen 3 werkdagen. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte. De levertijd is slechts een indicatie, u kunt hier geen rechten aan ontlenen. De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

De verzendkosten bedragen:

Afhalen
Gratis. Het is mogelijk om uw pakket af te halen bij ons in Zuid-Beijerland. Deze keuze kunt u maken aan het einde van het bestelproces bij de verzendmethode. Zodra u kiest voor afhalen vervallen de verzendkosten.

Brievenbuspakje+
€ 3,50 voor alle bestellingen binnen Nederland
 
Pakket
€ 6,50 voor alle bestellingen binnen Nederland

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.